Admir Construct SRL

Compania specializata pe producerea geamurilor termopane. FERESTRE PVC - USI EXTERIOARE SI INTERIOARE Termopane de economisire a energie Low-E, tonat, bronata . Plasa pentru insecte ordinare - rulon
-Aveți nevoie de ferestre?
- Căutați o companie de încredere ?
- Doriți ca ferestrele termopan să fie de cea mai înaltă calitate și să corespundă standardelor de calitate europeană? -
Compania noastra va garantează calitatea și prețul accesibil. Ferestrele de calitate din PVC. Vă pot economisi până la 76% din energia termică! Usile si geamurile se fac dupa o tehnologie moderna.Profilul german cu 3,4,5,6 camere care corespunde celor mai înalte norme de calitate.

886 Clienți satisfăcuți
475 Proiecte finasate
8 Memebri în echipă
1209 Ferestre produse
255 text
156 text

Calitatea geamului termopan este hotaratoare intr-o fereastra termopan deoarece pierderea caldurii se face in proportie de cca. 40% prin aceasta din totalul de pierderi de 85% al casei. Geamul termoizolator este un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect.

Geamul termoizolant (termopan) este foarte important pentru calitatile tamplariei, protectia fonica a acestuia se face prin folosirea grosimilor diferite ale foilor de geam componente.

ruler-transparent

Cea mai mare calitate si la pret accesibil

ruler-transparent

Luarea masurilor si consultarea gratuita

ruler-transparent

Lucrare sigura cu materiale originale

ruler-transparent

Demontarea si montarea executata de profesionisti

MARK JANCE

CEO / FOUNDER

MARK JANCE

CEO / FOUNDER

MARK JANCE

CEO / FOUNDER

MARK JANCE

CEO / FOUNDER