FABRICĂ DE FERESTRE ȘI UȘI
TERMOPANE ÎN MOLDOVA
20 ANI EXPERIENȚĂ

 

* Cel mai bune oferte de preț la ferestre SALAMANDER
* Achitarea în rate.
* Raspundem de măsuri,livrăm montăm, Garantăm calitatea 60 luni
* Producere proprie

BENEFICII FERESTREI

1

Garantie 5 ani

Oferim garantie 5 ani la toate ferestrele, detinem producere proprie cu calitate europeana

2

Instalare in 3 zile

Instalarea dureaza pina la 3 zile de la finisarea producereii de catre echipa de profesionisti

3

Durata de exploatare 60 ani

Durata de exploatare a ferestrelor termopan Kameleon este de pina la 60 ani!

4

Meintierea temperaturii 94%

Ferestrele termopan Kameleon mentin temperatura pina la 94%

Catalog Ferestre PVC

Close

Fereastra fixa

400,00 MDL1.200,00 MDL

Despre ferestrele noastre

Producem Ferestre Usi PVC Salamander Cu Geamuri Termopan la comandă in Moldova, Chisinau. Usi Ferestre Termopan preturi Modele produse de noi se deosebesc prin design deosebit și sunt remarcabile prin rezistență și calitate.

Sistemul de profil Streamline se potrivește ideal celor care prețuiesc eleganța și confortul în casă. Seria de profile Streamline întrunește cele mai înalte nivele de siguranță, izolare termică și protecție împotriva zgomotelor. Suprafața ușor de curățat și rezistentă la influențe armosferice a ferestrelor din PVC Salamander stabilesc standarde noi de durabilitate și simplitate în exploatare. Tot de ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil la Dvs. acasă!

Particularitățile de alegere a ferestrelor

Multe companii propun uși și ferestre din PVC de la diverși producători străini și autohtoni. Dar siguranța companiei-furnizor deseori este greu de verificat. De aceea, de la început, trebuie de atras atenție la perioada de funcționare a

firmei în acest profil, prezența certificatelor de calitate și corespundere, și îndeosebi, la obligațiunile de garanție prevăzute. Dacă termenul de garanție la ferestra integru constituie mai puțin de 5 ani, trebuie atent de analizat calitatea producției propuse. Spre exemplu, la ferestrele Salamander propuse de Provicon Grup, producătorul a stabilit termenul de garanție Totală 10 ani, ceea ce ne vorbește de o calitate înaltă a produsului dat.

După alegerea furnizorului, trecem la parametrii esențiali a ferestrelor procurate.

Ferestrele și ușile de interior din PVC pot pierde multă căldură din încăpere dacă parametrii lor au fost calculati incorect. La nivelul de izolare, în mare parte, influențează așa factori ca:

– cantitatea de sticlă în termopan;
– cantitatea camerelor de aer;
– tipul și grosimea sticlei;
– grosimea profilului;
– atașarea perfectă a ferestrei de ramă;
– distanța dintre ferestrele vecine;
– suprafața totală a spațiului lustruit.
Asupra izolării termice pot influența și instalarea incorectă a pervazurilor și glafurilor, dar și feroneria necalitativa. În unele cazuri poate fi necesară o izolare adaugatoare de la razele solare, cu care cu succes se descurca roletele pe ferestre. Dacă nu este posibilitate sau dorință, de sine stătător, de studiat și examinat fiecare din parametri, puteți apela inginerii companiei Admir Construct SRL.

Calitatea izolării zgomotului este importantă îndeosebi, pentru cei a căror ferestre privesc la străzile aglomerate sau calea ferată. Scăderea nivelului de pătrunderea în încăpere a zgomotului, se poate face cu ajutorul ferestrelor cu sticlă de diferită grosime, ce reduce parțial rezonanța. Scad nivelul de zgomot și profilurile mai largi a PVC, avind o distanță mai mare dintre sticlele din termopan. Cert este că, acest tip de ferestre PVC, trebuie să fie executat doar de o companie de specialisti avind aptitudinile practice necesare.

Posesorii ferestrelor termopan, deseori folosesc în calitate de ventilare, simpla aerisire, unde ca protecție suplimentară de la insectele din exterior, servește plasa. Dar, nu este atît de bine cunoscut faptul că ventilarea poate fi și integrată , fără pierdere de căldură și pătrunderea mirosurilor neplăcute din afară. Acest special tip a profilului ferestrelor PVC , poate fi instalat împreună cu sistemele tradiționale.

Este cunoscut faptul că balcoanele și ferestrele neprotejate, deseori sunt folosite în scopuri de patrundere nesanctionata in încăperi. Geamurile termopan pot fi la fel de accesibile pentru spargere dacă au fost folosite materiale necalitative. Unele impiedimente pentru infractori poate prezenta fațada din sticlă, însă ea nu este potrivită pentru toate clădirile și structurile.

În oricare construcție din PVC, inclusiv și atrăgătoarele sistemele portale, în primul rind, are importanță calitatea plasticului și feronerie. Cu cît este mai gros profilul ferestrei, cu cît mai multe camere el are, cu atît este mai sigură fereastra de spargere. În unele cazuri este binevenită instalarea jaluzelelor de protecție, dar și a ferestrelor termopan cu sticlă de tip “triplex”, ce nu permite risipirea ei la lovitură puternică.

Ferestrele PVC permit pe o perioadă de lungă durată să asigure liniștea și comfortul gazdelor casei. Trebuie doar corect de ales și montat.
Să luați cunoștința bc despre varietatea ferestrelor PVC, să alegeți modelul potrivit, vă vor ajuta specialiștii companiei Admir Construct SRL.

Galerie lucrări